Catfishar killar på TINDER med SNAPCHAT-filtret

0
44

I dagens video catfishar jag killar på Tinder med hjälp av bilder på Anders som tagits med snapchat-filtret som suddar bort skägget, och gör håret långt, haha.

Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag inte trap någon på tårna med denna video. Det var bara ett oskyldigt experiment jag och Anders kom på när vi testade de olika filrena på Snapchat, och när jag sedan sökte här på Youtube såg jag att det fanns in drös Youtubers som gjort samma sak på Tinder.
Man catfishar ju inte på riktigt, utan det handlar ju snarare om att undersöka ifall folk känner igen filtret eller inte. Om de lyckas se igenom det, och misstänka att fotot är manipulerat. Vilket samtliga killar jag pratade med på Tinder idag gjorde, haha! Jag skulle såklart aldrig fortsätta skriva med någon längre, oc VERKLIGEN luras, men of hoppas jag ni förstår.

Jag hoppas ni tyckte videon var kul att titta på. Vi ses med en ny video på torsdag igen, ja en jättefin vecka tills dess! PUSS OCH KRAM

♡ Hitta mig på internet: ♡
Instagram: @therese
Twitter: @thereselindgren

ÄLämna gärna en kommentar och berätta vad du tyckte om videon! 👇