Google Adwords – Lectia 1. Cum in creezi campanie de căutare în google adwords și setările acesteia.

0
244

Învață sa construiești Campanii Google ADS (Adwords) in 5 zile

Grupul Adwords Romania eg Facebook:
Articole Adwords:
Playlist Promovare Adwords pe Youtube:

In the acest video, see nvăța cum sa creezi or campanie google adwords adi setările acesteia. Attention sunt opțiunile pentru or campanie adwords. Cum in adaugi locația. Be careful sunt strategiile unei campanii adwords. Difuzare method in adwords.

Aici găsești articolul

In previous article am vorbit a pic of campanii adwords if cum sa vezi daca campania ta this profitabila sau nu.
In acest articol noi or sa cream or campanie adwords de căutare.
Cum in creezi or campanie de căutare in google adwords?
Astăzi adwords încearcă sa segmenteze campaniile astfel încât promovarea sa fie mai ușor de controlt. Înainte erau 2 tipuri de campanii:
Campanie de căutare și Campanie de Display. Insa astăzi sunt leaves plague 6 tipuri de campanii. Or, discuss if you give restu. Acum însa ne concentram pe campania de căutare.
In panoul nostru de administrare google adwords apăsăm butonul rosu pe care scrie CAMPANIE.
Din selectam list „Numai Rețeaua de căutare”
In următoarea fereastra noi avem de făcut câteva setări de baza ale unei campanii.
Ca sa înțelegeți mai bine ce înseamnă or campanie carei care ar fi denumirea, or sa va describiu câteva setări care se fac într-o campanie if in acest fel veti da seama the ce level is created or campanie. Intr-o campanie is defined bugetul zilnic care is consumed in each respective campaign, geographical area în care va fi afișată or campanie, pe ce dispozitive sa is affișeze claims, sum per click, cu toate ca asta can change modification și the level of group și Cuvânt cheie, toti tot felul de exteii de anunțuri.
Eu structurez in felul urmator – pentru fiecare produs / serviciu creez o campanie de cautare separat si o denumesc in felul urmator
1.1-Nume Campanie-Căutare
1.1 – îmi lets sa ordonez campaniile astfel încât sa nu fie un haos. Pentru ca vor urma și celelalte campanii. Exelu 1.2 Campanie Display
Campanie number – this leaves campania în sine care de multe ori this numele produsului sau serviciului.
Căutare – înseamnă tipul campaniei.
Number campaniei.
Enter numem campaniei adwords. Il scriem in as fel incat sa fie usor de inteles. Dupa modelul de mai sus, a numar de ordin, num produs / serviciu si tipul campaniei.
Campanie Council
Bifam – Toate funcțiile – Toate funcțiile ți opțiunile available pentru Rețeaua de căutare – aceasta ne permit sa beneficiem de toate functiile din campania de cautare adwords. Celelalte optiuni sunt mai specimen pentru anumite directii of afisare.
Import existing campaign
Aici putem alege sa importam toate setările dintr-o campanie adwords existenta, in ca ca ca avem leaves mushroom or adwords campaign.
Challenge him
Campania de căutare google adwords is afi ează în motorul de căutare google, însă exists i parteneri care au adaugat pe site-ul lor motorul de cautare de la google. Ce inseamna antler? Adica proprietarul unui site in loc de motorul de cautare obisnuit de pe site, poate adauga motorul of the google pe site-ul sau, if cand cineva cauta ceva in casuta de cautare, persoanei respect i r e hurry rezultatee din motorul de cautare google.
Dispozitive
Aici in mod normal ar trebui sa avem opțiunea sa selectam tipurile de dispozitive pe care sa afisam anunturile noastra, insa nu avem de bifat nimic. Oricum the level of anunt putem selects an announced announces anume doar pe tablete if dispozitive mobile.
Crazy
Aici noi alegem locatia, adica unde sa aniseul anuntul nostru. In caz ca serviciul nostru, the lender of intr-o zone anume, tuna dam click pe „Doresc sa ale”. If in caste de mai jos introducem orasul sau tara.
From exelu eu am incercat sa capt „Bucuresti Sector 3” insa google nu stie asa ceva.
If you add adaugăm în acest caz or zone an umen google adwords?
Apăsăm butonul „Căutare avansata” in the căsuței de căutare dreptul, unde am scris mai devreme București Sector 3.
In Fereastra deschisa noi avem harta lumii unde putem naviga precisely the care ne interesează și sa adaugăm direcționare către or zone cu or race anumite în km.
Setare Limbi, Strategii de licitare, exteii de anunțuri.
Limbi

Continuarea articolului aici